Poslední dva měsíce 2011 a naše předsevzetí!

I přes prognostiky odborníků, že tyto Vánoce budou klidnější, byly podle našeho názoru hektické stejně, ne-li více než ty předchozí. Z tohoto důvodu jsme museli shrnout dvě velké události pohybu a vývoje výstavy do jedné novoroční zprávy…

Naposledy jsme se vám pyšně chlubili Jihlavou, kde osobnosti legalizace shlédlo až překvapivě velké množství zvídavých lidí. Abychom neztratili vzrůstající tendenci návštěvnosti, tak jsme se z Jihlavy přesunuli rovnou na největší konopný veletrh ve střední Evropě, na Cannafest.

Během tří dní konání tohoto ohromného veletrhu navštívilo výstaviště několik tisíc návštěvníků a my jen můžeme hádat, kolik z nich mělo možnost shlédnout i náš projekt…

V základním konceptu tohoto projektu jsme si vytyčili cíl nejenom expozici posouvat dále po celé zemi, ale také řadu portrétů barevně a technicky rozvíjet. A svému slibu se snažíme neustále dostávat. Pro Cannafest jsme proto připravili nové tři portréty, které považujeme jistým způsobem technicky i (částečně) esteticky za další stupeň v naší tvorbě…

Výstavu jsme ještě ten samý den přepravili a nainstalovali na poslední pražské zastávce na cestě expozice: V klubovně Druhé patro .

Z Canna Festu jsme se rychle přesunuli do jedné z nejkrásnějších prostor v Praze, do Klubovny Druhé Patro. Více informací o tomto klubu, jenž se skrývá v novorenesančním paláci v Dlouhé Ulici, můžete najít na jejich stránkách, nebo na facebookovém profilu.

Ještě jedna informace na konec: Pokračujeme v rozvoji projektu a připravujeme další portréty, pravděpodobně z podobných pohnutek jako někdo, kdo jedné kočce pořídí kamaráda, aby nesmutnila. Ve zkratce: ve množství je síla!

Budeme putovat po Čechách jako obrozenci, šíříc naší myšlenku a Legalizaci…Hned, jak bude vše připravené, se vám hned pochlubíme, kde se objevíme a s námi naše tváře.

Všem návštevníkům moc moc děkujeme za jejich neutuchající zájem a neopakovatelnou přítomnost!

Napsat komentář